Joran 5e operatie-L_enkel+plaatje in- NAAR HUIS!!!! (foto verslagje)

Vandaag is het gebeurd! Joran is ontslagen!! Joepie.

Er is vanmorgen zonder problemen een boterham en een kop thee in gegaan. Daarna mocht gelijk het infuus eruit. Heerlijk weer vrij zijn met je hand zei Joran. We moesten nog even wachten tot de fysio was langs geweest en de foto van Joran’s been gemaakt waren. Ondertussen werden de pleisters weer vervangen en dit keer was alles netjes dicht met de hechtpleisters.

De fysio leerde Joran weer lopen en aantippen met zijn been. Maar dat ging niet helemaal lekker. Toen werd maar besloten om gewoon onbelast te lopen. De traploperij ging niet met krukken, dus toen werd gekozen om de baby truck te doen. Lekker op de billen de trap op en trap af! Heel handig ging dat!

Na de lunch was het tijd om te gaan. Spullen gepakt en bepakt en bezakt reden we het ziekenhuis uit. Onderweg naar huis gebeld dat we er aan kwamen. Wat bleek….er stond taart in de oven. Nou dan rijden we wat harder…LEKKERRRR!!!! Thuis rook het heerlijk en hebben we genoten van de lekkere taart. Het is weer fijn om thuis te zijn!

En nu ff lekker rustig aan doen…ahhhhhhhhhh….gaaaaaaap. We zijn wel een beetje gesloopt nu. We maken er een lekker rommel zondagje van. Laat de sneeuw maar komen. Wij zijn thuis!